Kipsaté met Satésaus

Kipsaté met Satésaus

Ingrediënten: 2 kipfilets, 1 ui, 1 gele paprika, zout, peper, 3 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, klein scheutje citroensap, 1 eetlepel water,

Snij 2 kipfilets in blokjes, snij 1 ui en 1 gele (of oranje) paprika in stukjes. Rijg dit om en om aan een satéstokje. Bestrooi met zout en peper. Leg de kipsaté tussen de grill of bak ze in de grillpan. Maak ondertussen de satésaus. Meng 3 eetlepels pindakaas, 1 1/2 eetlepel chilisaus, 1 1/2 eetlepel ketjap manis, klein scheutje citroensap en 1 eetlepel water met elkaar. Zet dit 1 minuut in de magnetron op 850 watt. Roer goed door. Serveer de kipsaté met de satésaus. Lekker met frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel