Brownies

Brownies
Ingrediƫnten: 200 gram pure chocolade, 175 gram boter, 325 gram suiker, 3 eieren, 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker),

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een brownie-bakblik in met boter en bekleed met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade met 175 gram boter au bain marie. Mix ondertussen 325 gram met 3 eieren schuimig. Spatel er voorzichtig 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker) en het chocolade-boter mengsel door. Doe het beslag in het brownie-bakblik. Zet het bakblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het in stukjes snijd. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat