Brownies

Brownies

Ingrediënten: 200 gram pure chocolade, 175 gram boter, 325 gram suiker, 3 eieren, 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker),

Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een brownie-bakblik in met boter en bekleed met bakpapier. Smelt 200 gram pure chocolade met 175 gram boter au bain marie. Mix ondertussen 325 gram met 3 eieren schuimig. Spatel er voorzichtig 130 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker (of vanillesuiker) en het chocolade-boter mengsel door. Doe het beslag in het brownie-bakblik. Zet het bakblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de brownie goed afkoelen voordat je het in stukjes snijd. Bestrooi eventueel met wat poedersuiker. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel