Spaghetti met Chorizo en Paprika

Spaghetti met Chorizo en Paprika
Ingrediënten: spaghetti, zout, 100 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 groene paprika, 500 ml gezeefde tomaat, 2 bouillonblokjes, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak 100 gram in blokjes gesneden chorizo knapperig in een hete koekenpan. Schep het uit de pan en houd het apart. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet bruin. Schep dit ook uit de pan en houd het apart. Voeg eventueel olie toe in de koekenpan. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika toe en roerbak tot de paprika zacht is. Voeg 500 ml gezeefde tomaat met 2 bouillonblokjes toe. Breng kort aan de kook. Voeg de chorizo en kipfilet weer toe en warm het geheel nog 5 minuutjes door. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat