Hutspot met Piccalilly

Hutspot met Piccalilly
Ingrediënten: 450 gram aardappelpuree, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 uien, 1 winterwortel, 3 eetlepels piccalilly,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak zelf aardappelpuree of neem kant-en-klare aardappelpuree die je nog even in de oven of magnetron moet verwarmen. Bak op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien met 1 in blokjes gesneden winterwortel tot beide zacht zijn. Meng de wortel en ui samen met de dobbelsteentjes ontbijtspek en 3 eetlepels picallily door de warme aardappelpuree. Zet dit nog 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat