Noodles met Kip en Worteltjes

Noodles met Kip en Worteltjes

Ingrediënten: 1 kipfilet, 2 eetlepels sojasaus, 2 1/2 eetlepels sesamolie, gemberpoeder, 1 teentje knoflook, noodles, 3 bosuien, 150 gram julienne gesneden worteltjes, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel azijn,

Aantal personen: 2

Snij 1 kipfilet in blokjes. Meng 2 eetlepels sojasaus met 1 eetlepel sesamolie, wat gemberpoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook. Marineer hierin de kipfiletblokjes. Laat dit een nachtje marineren. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie en 1 eetlepel sesamolie. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien en 150 gram julienne gesneden worteltjes toe en roerbak kort mee. Maak een sausje van 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel azijn en 1/2 eetlepel sesamolie. Meng de noodles en het sausjes door de kip en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel