Varkenshaas met Champignons

Varkenshaas met Champignons

Ingrediënten: 3 kleine varkenshaasjes, zout, peper, 1 ui, 250 gram champignons, 400 ml vleesfond,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 3 varkenshaasjes met zout en peper. Bak de varkenshaasjes rondom bruin in hete boter. Haal de varkenshaasjes uit de pan, leg het in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 400 ml vleesfond toe en laat dit op middelhoog vuur in 15 minuten in koken. Lekker met een salade en aardappelbolletjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel