Slavinken met Chilisaus

Slavinken met Chilisaus
Ingrediënten: 500 gram gehakt, 1 ei, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels chilisaus, gemberpoeder, nootmuskaat, uienpoeder, zout, paneermeel, peterselie, 12 plakjes katenspek,

Aantal slavinken: 6

Meng 500 gram gehakt met 1 ei, 2 eetlepels sojasaus, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels chilisaus, gemberpoeder, nootmuskaat, uienpoeder, zout, paneermeel en peterselie. Maak hiervan 6 rolletjes. Omwikkel elk gehaktrolletje met 2 plakjes katenspek. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de slavinken rondom bruin in hete boter. Leg de slavinken in een ovenschaal en zet de ovenschaal nog 15 minuten in de voorverwarmde oven zodat de slavinken goed gaar worden. Lekker met gestoomde rijst en spitskool. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel