Pasteitjes met Pittig Gehakt

Pasteitjes met Pittig Gehakt
Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 bosuien, 1 theelepel sambal, 200 gram gehakt, zout, peper, worcestershiresaus, 4 pasteibakjes, geraspte kaas, peterselie,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 4 in ringen gesneden bosuien en 1 theelepel sambal tot de ui glazig is. Voeg 200 gram gehakt toe en bak dit bruin. Breng op smaak met zout, peper en een scheutje worcestershiresaus. Vul 4 pasteibakjes met het gehakt. Strooi er nog wat geraspte kaas en peterselie over. Zet de pasteibakjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat