Champignons Gevuld met Gehakt en Boursin

Champignons Gevuld met Gehakt en Boursin

Champignons, gehakt en Boursin over. Dat werd een lekker voorgerechtje. Kan ook als hapje dienen!

Ingrediënten: 6 champignons, 100 gram gehakt, 2 eetlepels Boursin kruiden en knoflook, zout, peper, geraspte kaas,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak 6 champignons schoon en verwijder het steeltje. Meng 100 gram gehakt met 2 eetlepels Boursin kruiden en knoflook. Breng op smaak met zout en peper. Vul de champignonhoedjes met het gehakt-mengsel. Strooi er wat geraspte kaas over. Leg de champignonhoedjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *