Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Ingrediënten: mie, 150 gram sugarsnaps, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram rauwe ham, 250 gram champignons, 1 gegrilde rode paprika, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de 150 gram sugarsnaps beetgaar. Kook in heet water met wat zout de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok met olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is.Voeg 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham, 250 gram in plakjes gesneden gesneden champignons en 1 in stukjes gesneden gegrilde rode paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de beetgare sugarsnaps toe en warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel