Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham

Mie met Sugarsnaps en Rauwe Ham
Ingrediënten: mie, 150 gram sugarsnaps, 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram rauwe ham, 250 gram champignons, 1 gegrilde rode paprika, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de 150 gram sugarsnaps beetgaar. Kook in heet water met wat zout de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete wok met olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui glazig is.Voeg 150 gram in reepjes gesneden rauwe ham, 250 gram in plakjes gesneden gesneden champignons en 1 in stukjes gesneden gegrilde rode paprika toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg de beetgare sugarsnaps toe en warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met de mie. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat