Martino ijs in Rhenen

Martino ijs - Rhenen
Vandaag het ‘dessert’ lekker vroeg, want bij een zomerse dag hoort een lekker ijsje op een terras en dat hebben we vandaag dan ook maar gedaan. Michel, Britt en ik zijn naar Martino ijs in Rhenen gegaan en konden net het laatste tafeltje bemachtigen. Michel heeft er de Karamello op: gemengd ijs met butterscotch saus en slagroom, Britt koos voor de Lady Martino: chocolade- en stratcciatella ijs met warme witte chocoladesaus en slagroom en zelf had ik de Noten Droom gemengd noten ijs met verse noten en slagroom. Dat was genieten van zowel het ijs als van het zonnetje op het terras in Rhenen.

Martino ijs
Frederik vd Paltshof 48
3911 LB Rhenen
Tel: 0317-613033


2 reacties op “Martino ijs in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel