Martino ijs in Rhenen

Martino ijs - Rhenen
Vandaag het ‘dessert’ lekker vroeg, want bij een zomerse dag hoort een lekker ijsje op een terras en dat hebben we vandaag dan ook maar gedaan. Michel, Britt en ik zijn naar Martino ijs in Rhenen gegaan en konden net het laatste tafeltje bemachtigen. Michel heeft er de Karamello op: gemengd ijs met butterscotch saus en slagroom, Britt koos voor de Lady Martino: chocolade- en stratcciatella ijs met warme witte chocoladesaus en slagroom en zelf had ik de Noten Droom gemengd noten ijs met verse noten en slagroom. Dat was genieten van zowel het ijs als van het zonnetje op het terras in Rhenen.

Martino ijs
Frederik vd Paltshof 48
3911 LB Rhenen
Tel: 0317-613033


2 reacties op “Martino ijs in Rhenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat