Gevulde Varkensrollade

Gevulde Varkensrollade
Ingrediënten: 100 gram MonChou, 1/2 rode ui, salie, peterselie, 500 gram varkensfilet (één stuk), 150 gram rauwe ham, zout, peper, paprikapoeder, curry,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng 100 gram MonChou met 1/2 fijngesnipperde rode ui, salie en peterselie naar smaak. Snij in de varkensfilet 2 snedes en leg in elke snede een plakje ham. Bestrijk de ham met het MonChou-mengsel. Klap de varkensfilet dicht en bestrooi met zout, peper en paprikapoeder. Omwikkel de varkensfilet met plakjes rauwe ham. Leg de varkensfilet in een ovenschaaltje. Bestrijk de varkensfilet met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met een salade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat