Noodles met Kip, Paprika en Hoisinsaus

Noodles met Kip, Paprika en Hoisinsaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, Chinese vijfkruidenpoeder, 1/2 eetlepel sesamolie, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 rode paprika, 3 eetlepels hoisinsaus, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel donkere basterdsuiker, 4 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout, peper en Chinese vijfkruidenpoeder. Bak de kipfiletblokjes bruin in hete olie. Schep de kipfiletblokjes uit de pan. Doe 1/2 eetlepel sesamolie in de pan en bak 2 fijngesneden teentjes knoflook met 1 theelepel sambal tot de knoflook geurt. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika toe en roerbak een minuut of 5. Maak ondertussen een saus van 3 eetlepels hoisinsaus, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel donkere basterdsuiker. Doe de kipfilet terug in de pan en voeg 4 in ringen gesneden bosuien toe. Roer de noodles en de saus door het geheel. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel