Smulweb Kookcollege Opening

Smulweb Kookcollege Opening
Feest en onder begeleiding van Pim Haaksman, Cas Spijkers en Ramon Beuk zelf de hapjes klaar maken. Dat is natuurlijk een ultieme opening van het Smulweb Kookcollege en het was ook een leuk feest waar lekker geproefd kon worden. Zo werden we verwelkomt met een amuse van gamba met chorizo en venkel en vervolgens werden 30 gasten aan de slag gezet voor de andere hapjes. Zo maakte Cas Spijkers een truffelmousse pasteitje, Ramon Beuk een bietenrisotto en Pim Haaksman parelhoen met gemarineerde aardbeien. Alles werd op de voet gevolgd door Lange Frans die alles aan elkaar praatte. Na al het koken kwam Xander de Buisonjé zingen en ook Lange Frans gaf een showtje weg, helaas hebben we ze beide gemist omdat we de volgende dag weer moesten werken. Maar sowieso hebben we van alle hapjes gesmuld. Dat wordt snel weer oefenen in de keuken!

Bekijk hieronder een filmpje van de opening van Het Smulweb Kookcollege


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat