Smulweb Kookcollege Opening

Smulweb Kookcollege Opening

Feest en onder begeleiding van Pim Haaksman, Cas Spijkers en Ramon Beuk zelf de hapjes klaar maken. Dat is natuurlijk een ultieme opening van het Smulweb Kookcollege en het was ook een leuk feest waar lekker geproefd kon worden. Zo werden we verwelkomt met een amuse van gamba met chorizo en venkel en vervolgens werden 30 gasten aan de slag gezet voor de andere hapjes. Zo maakte Cas Spijkers een truffelmousse pasteitje, Ramon Beuk een bietenrisotto en Pim Haaksman parelhoen met gemarineerde aardbeien. Alles werd op de voet gevolgd door Lange Frans die alles aan elkaar praatte. Na al het koken kwam Xander de Buisonjé zingen en ook Lange Frans gaf een showtje weg, helaas hebben we ze beide gemist omdat we de volgende dag weer moesten werken. Maar sowieso hebben we van alle hapjes gesmuld. Dat wordt snel weer oefenen in de keuken!

Bekijk hieronder een filmpje van de opening van Het Smulweb Kookcollege


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel