Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla
Ingrediënten: 3 kipburgers, 100 gram champignons, 3 bosuien, zout, peper, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 3 kipburgers aan beide zijden bruin. Haal de kipburgers uit de pan. Doe in de pan opnieuw wat boter en bak hierin 100 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Snij de kipburgers in blokjes en warm nog even mee met de champignons. Beleg de wraps met wat sla en vervolgens met het kip champignon mengsel. Vouw de wraps als een enveloppe. Doe er naar eigen smaak een lekkere saus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat