Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Wraps met Kipburgers, Champignons en Sla

Ingrediënten: 3 kipburgers, 100 gram champignons, 3 bosuien, zout, peper, 4 tortilla wraps, sla,

Aantal personen: 2

Bak 3 kipburgers aan beide zijden bruin. Haal de kipburgers uit de pan. Doe in de pan opnieuw wat boter en bak hierin 100 gram in plakjes gesneden champignons en 3 in ringen gesneden bosuien tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm 4 tortilla wraps in de magnetron. Snij de kipburgers in blokjes en warm nog even mee met de champignons. Beleg de wraps met wat sla en vervolgens met het kip champignon mengsel. Vouw de wraps als een enveloppe. Doe er naar eigen smaak een lekkere saus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel