Macaroni met Chorizo en Tomaat

Macaroni met Chorizo en Tomaat

Ingrediënten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram chorizo, 1 ui, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 100 gram in stukjes gesneden chorizo tot de ontbijtspek knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel