Macaroni met Chorizo en Tomaat

Macaroni met Chorizo en Tomaat
Ingrediënten: macaroni, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 100 gram chorizo, 1 ui, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel suiker, geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Kook de macaroni volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in een hete koekenpan 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek en 100 gram in stukjes gesneden chorizo tot de ontbijtspek knapperig is. Voeg 1 gesnipperde ui toe en roerbak tot de ui glazig is. Voeg vervolgens 3 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel suiker toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens 5 minuten pruttelen. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat