Rijst met Peultjes en Rundvlees in Currysaus

Rijst met Peultjes en Rundvlees in Currysaus

Ingrediënten: rijst, 1 1/2 eetlepel Patak’s milde currypasta, 2 runderschnitzels, 1 ui, gemberpoeder, 150 gram peultjes, 250 ml kokosmelk, 1 scheutje citroensap, 4 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit olie in een wok. Bak hierin kort 1 1/2 eetlepel Patak’s milde currypasta. Voeg 2 in reepjes gesneden runderschnitzels toe en bak het vlees bruin. Schep de runderschnitzelreepjes uit de pan en houd het even apart. Bak 1 gesnipperde ui in het achtergebleven vet met een beetje gemberpoeder tot de ui glazig is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 4 minuten mee. Voeg daarna 250 ml kokoksmelk met een scheutje citroensap toe. Breng kort aan de kook. Voeg 4 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg op het laatst het vlees toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel