Rijst met Peultjes en Rundvlees in Currysaus

Rijst met Peultjes en Rundvlees in Currysaus
Ingrediënten: rijst, 1 1/2 eetlepel Patak’s milde currypasta, 2 runderschnitzels, 1 ui, gemberpoeder, 150 gram peultjes, 250 ml kokosmelk, 1 scheutje citroensap, 4 bosuien,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit olie in een wok. Bak hierin kort 1 1/2 eetlepel Patak’s milde currypasta. Voeg 2 in reepjes gesneden runderschnitzels toe en bak het vlees bruin. Schep de runderschnitzelreepjes uit de pan en houd het even apart. Bak 1 gesnipperde ui in het achtergebleven vet met een beetje gemberpoeder tot de ui glazig is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak 4 minuten mee. Voeg daarna 250 ml kokoksmelk met een scheutje citroensap toe. Breng kort aan de kook. Voeg 4 in ringen gesneden bosuien toe en laat het geheel 10 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg op het laatst het vlees toe en warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat