Al Ghiottone in Menen

Al Ghiottone - MenenVandaag hebben we, voordat we richting Nederland vertrokken met Marian en Christiaan nog gegeten bij ‘Ristorante Pizzeria Al Ghiottone’. Vooraf hebben we scampi fritti (gefrituurde scampi’s) op en als hoofdgerecht Trio di Pasta Dino dat was tortellini bolognese, maccheroni (penne) met gorgonzola en tagliatelle met room-pestosaus. Uiteraard werd er geen mes neergelegd, want tja pasta eten doe je niet met een mes en zowaar is het mij gelukt. Ook hier hebben we lekker gegeten.

Ristorante Pizzeria Al Ghiottone
Kortrijkstraat 56
8930 Menen
Tel: (0032)(0)56-510722


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat