Al Ghiottone in Menen

Al Ghiottone - MenenVandaag hebben we, voordat we richting Nederland vertrokken met Marian en Christiaan nog gegeten bij ‘Ristorante Pizzeria Al Ghiottone’. Vooraf hebben we scampi fritti (gefrituurde scampi’s) op en als hoofdgerecht Trio di Pasta Dino dat was tortellini bolognese, maccheroni (penne) met gorgonzola en tagliatelle met room-pestosaus. Uiteraard werd er geen mes neergelegd, want tja pasta eten doe je niet met een mes en zowaar is het mij gelukt. Ook hier hebben we lekker gegeten.

Ristorante Pizzeria Al Ghiottone
Kortrijkstraat 56
8930 Menen
Tel: (0032)(0)56-510722


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel