Chalet Gruyere in Menen

knolselderie scampi in een jasje kaasbolletjes kaastaartje en groentetaartje
‘s Avonds hebben we bij Chalet Gruyère nog allerlei hapjes gegeten. Knolselder frietjes (een lekker vegetarisch hapje), Scampi’s in filodeeg, kaasbolletjes, een groentetaartje met ham en een kaastaartje. Kortom weer lekker gesmuld.

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel