Chalet Gruyere in Menen

tomatensoep met knolselderie en een klein beetje room macaroni met kaas en hesp chocolademousse met merengues
Voor de Ronde van Vlaanderen zijn we richting België gegaan en uiteraard gaan we dan langs bij onze vrienden in Menen. Daar hebben we genoten van een warme lunch met vooraf een tomatensoep met knolselderie en een klein beetje room. Daarna kregen we macaroni met kaas en hesp. Daardoor hebben we een half theelepeltje berlauchpeste gedaan. Berlauch is een look wat lijkt op knoflook, qua geur en smaak, maar het is een kruid wat maar 2 maanden in het wild groeit in Zwitserland. Als toetje kregen we een chocolademousse met merengues. Mjummie, we hebben weer gesmuld!

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat