Chalet Gruyere in Menen

tomatensoep met knolselderie en een klein beetje room macaroni met kaas en hesp chocolademousse met merengues

Voor de Ronde van Vlaanderen zijn we richting België gegaan en uiteraard gaan we dan langs bij onze vrienden in Menen. Daar hebben we genoten van een warme lunch met vooraf een tomatensoep met knolselderie en een klein beetje room. Daarna kregen we macaroni met kaas en hesp. Daardoor hebben we een half theelepeltje berlauchpeste gedaan. Berlauch is een look wat lijkt op knoflook, qua geur en smaak, maar het is een kruid wat maar 2 maanden in het wild groeit in Zwitserland. Als toetje kregen we een chocolademousse met merengues. Mjummie, we hebben weer gesmuld!

Chalet Gruyere
Galgestraat 30
8930 Menen (België)
Tel : (0032)(0)56-531315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel