Paas Gourmet

Paas Gourmet

Morgen gaat de rest van Nederland gourmetten, vandaag hebben wij dit alvast gedaan. We hadden, lekker makkelijk, een gourmetschotel van de supermarkt. Erbij champignons, paprika, ui, kaas, ham, ontbijtspek, stokbrood, kruidenboter en een pannenkoekbeslag van het beetje melk wat er nog in de koelkast stond, een ei, zelfrijzend bakmeel en wat zout. Kortom lekker ‘ouderwets’ smullen. Vrolijk pasen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel