Simpele Macaroni a la Michel

Simpele Macaroni
Vandaag had ik zelf een borrel van een collega die vertrekt met allerlei lekkere bittergarnituur in Café Olivier in Utrecht. Michel was eerder thuis en had snel de simpele macaroni a la Michel gebrutseld.

Ingrediënten: macaroni, 150 gram blokjes ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 zongedroogde tomaten, geraspte kaas, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram blokjes ham met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 4 zongedroogde tomaten tot de ui zacht is. Serveer met de macaroni. Voeg op je bord geraspte kaas en tomatenketchup toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat