Simpele Macaroni a la Michel

Simpele Macaroni

Vandaag had ik zelf een borrel van een collega die vertrekt met allerlei lekkere bittergarnituur in Café Olivier in Utrecht. Michel was eerder thuis en had snel de simpele macaroni a la Michel gebrutseld.

Ingrediënten: macaroni, 150 gram blokjes ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 4 zongedroogde tomaten, geraspte kaas, tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram blokjes ham met 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en 4 zongedroogde tomaten tot de ui zacht is. Serveer met de macaroni. Voeg op je bord geraspte kaas en tomatenketchup toe. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel