Smulweb Kookcollege in Amersfoort

Smulweb Kookcollege - Amersfoort

Vandaag hebben Michel en ik gekookt bij het Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Samen met nog 2 anderen hebben we vier gangen gemaakt en de vijfde gang (het dessert) was van Pim Haaksman zelf. Wat stond er op het menu: rolletjes van lamshaasjes met lente-ui, avocado en wasabimayonaise, gedroogde Italiaanse worstsoorten met gemarineerde aubergine of courgette en een kwartelei, jambalayasalade, tarte tartin van roodlof en een choco-kokos-advocaattaart. Zelf gemaakt, een gezellige en leerzame middag gehad en lekker zitten smullen. Een goede besteding van de zondagmiddag. Een update over de kookworkshop staat op Brutsellog Lifestyle. Klik hier voor een foto impressie van de kookmiddag.

Smulweb Kookcollege
Nijverheidsweg Noord 55 A
3812 PK Amersfoort
Tel: 035-5480609


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat