Gevulde Runderschnitzels

Gevulde Runderschnitzels

Ingrediënten: 2 runderschnitzels, Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, zout, peper, ontbijtspek, curry

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Maak 2 runderschnitzels platter met een deegroller. Bestrijk de runderschnitzels met een royale laag Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Rol de runderschnitzels op en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de runderschnitzelrolletjes met plakjes ontbijtspek. Leg de gevulde runderschnitzels in een ovenschaal en bestrijk de gevulde runderschnitzels met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal met de gevulde runderschnitzels ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel