Gevulde Runderschnitzels

Gevulde Runderschnitzels
Ingrediënten: 2 runderschnitzels, Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, zout, peper, ontbijtspek, curry

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Maak 2 runderschnitzels platter met een deegroller. Bestrijk de runderschnitzels met een royale laag Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden. Rol de runderschnitzels op en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de runderschnitzelrolletjes met plakjes ontbijtspek. Leg de gevulde runderschnitzels in een ovenschaal en bestrijk de gevulde runderschnitzels met een klein beetje curry. Zet de ovenschaal met de gevulde runderschnitzels ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelbolletjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat