Macaroni met Italiaanse Groente en MonChou

Macaroni met Italiaanse Groente en MonChou

Ingrediënten: macaroni, 200 gram rundvleesreepjes, zout, peper, 2 teentjes knoflook, 400 gram Italiaanse groenten, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram rundvleesreepjes bruin met 2 fijngehakte teentjes knoflook, strooi er zout en peper over. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Lekker makkelijk, eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel