Macaroni met Italiaanse Groente en MonChou

Macaroni met Italiaanse Groente en MonChou

Ingrediënten: macaroni, 200 gram rundvleesreepjes, zout, peper, 2 teentjes knoflook, 400 gram Italiaanse groenten, 100 gram MonChou, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 200 gram rundvleesreepjes bruin met 2 fijngehakte teentjes knoflook, strooi er zout en peper over. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Lekker makkelijk, eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>