Pasteitje met Kip

Pasteitje met Kip
Ingrediënten: 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml kippenbouillon, 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, 150 kipreepjes, 4 pasteibakjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 50 gram boter en voeg als de boter is gesmolten 50 gram bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml kippenbouillon toe. Haal de pan van het vuur en roer er 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden en 150 gram kipreepjes door. Schep het kip-mengsel in 4 pasteibakjes. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met doperwten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat