Pasteitje met Kip

Pasteitje met Kip

Ingrediënten: 50 gram boter, 50 gram bloem, 500 ml kippenbouillon, 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden, 150 kipreepjes, 4 pasteibakjes,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 175 graden. Smelt 50 gram boter en voeg als de boter is gesmolten 50 gram bloem toe. Bak de bloem kort mee. Voeg geleidelijk 500 ml kippenbouillon toe. Haal de pan van het vuur en roer er 1/2 kuipje Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden en 150 gram kipreepjes door. Schep het kip-mengsel in 4 pasteibakjes. Zet de pasteibakjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met doperwten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel