Gevulde Rollade

Gevulde Rollade
Ingrediënten: 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd, tijm, salie, 1 rollade,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Doe in de keukenmachine 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd en tijm en salie naar smaak. Zet de machine aan en maak er een smeuïge massa van. Haal het netje van de rollade en klap de rollade open. Bestrijk de rollade met het hammengsel. Vouw de rollade dicht en bind de rollade vast met keukentouw. Leg de gevulde rollade in een cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 1 1/2 uur in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en sla. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat