Gevulde Rollade

Gevulde Rollade

Ingrediënten: 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd, tijm, salie, 1 rollade,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden (hetelucht). Doe in de keukenmachine 150 gram hamblokjes, 3 eetlepels kookroom, 2 eetlepels paneermeel, 1 1/2 theelepel grove mosterd en tijm en salie naar smaak. Zet de machine aan en maak er een smeuïge massa van. Haal het netje van de rollade en klap de rollade open. Bestrijk de rollade met het hammengsel. Vouw de rollade dicht en bind de rollade vast met keukentouw. Leg de gevulde rollade in een cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 1 1/2 uur in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en sla. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel