Kip Krokant Wraps

Kip Krokant Wraps
Ingrediënten: 2 kip krokant schnitzels, 1 ui, 250 gram champignons, 4 tortilla wraps, sla, Hela Salad & Sandwich mosterd-dille saus,

Aantal personen: 2

Bak 2 kip krokant schnitzels aan beide zijde bruin in hete boter. Haal de kip krokant schnitzels uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot het glazig is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Snij ondertussen de kip krokant schnitzels in blokjes en doe het terug in de pan. Verwarm 4 tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Leg op elke wraps een paar blaadjes sla, leg hier op het kip krokant champignon mengsel. Doe er naar smaak Hela Salad & Sandwich mosterd-dille saus over. Vouw de tortilla wraps dicht als een enveloppe en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat