Panini Mozzarella, Zongedroogde Tomaat en Ham

Panini Mozzarella, Zongedroogde Tomaat en Ham

Ingrediënten: afbak pistoletjes, ham, mozzarella, zongedroogde tomaten, gedroogde Italiaanse kruiden,

Snij de afbak pistoletjes open en beleg met ham, stukjes mozzarella en gedroogde tomaat. Strooi er gedroogde Italiaanse kruiden over. Klap het broodje dicht en leg de broodjes tussen het grill-apparaat of anders in de voorverwarmde oven op 200 graden. Laat de mozzarella smelten en laat de broodjes bruin worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel