‘t Feithhuis in Groningen

high-tea 't Feithhuis - GroningenEen deel van Friesland doorkruist op zoek naar een plek waar we een high-tea konden doen, daarna half de provincie Groningen door gereden, maar alles was dicht of was aan het verbouwen. In de stad Groningen vonden we toch nog een plek waar we een high tea konden doen bij stadscafé restaurant ‘t Feithhuis. Het was een succes. We kregen beide een kannetje Dilmah kaneelthee, smaakje kon je uiteraard kiezen en vervolgens verschenen de lekkernijen van de thee. Op de onderste plateau scones en muffins, nog een beetje warm, met aardbeienjam en slagroom. Op het middelste plateau mini-sandwiches met zalm en runderrookvlees en op het bovenste plateau mini-gebak: appeltaart, passievruchtgebak en banaan-dadelcake, erbij nog een tablet Tony Chocolonely chocolade. Genoten, echt een aanrader.

Stadscafé Restaurant ‘t Feithhuis
Martinikerkhof 10
9712 SJ Groningen
Tel: 050-3135335


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel