Schierstee in Wehe Den Hoorn

Schierstee - Wehe Den Hoorn

Nog een avondje uit eten! Dit restaurant had ik al een paar keer onderweg gezien en vandaag zijn we er naar binnen gegaan en hebben er heerlijk gegeten. Vooraf nam Michel een kippensoep, echt goed gevuld en zelf nam ik de tomaten basilicum crème soep. Als hoofdgerecht had Michel de mixed grill en ik de haasbiefstuk met tomaten, rucola en bruine saus. Uiteraard ook deze avond afgesloten met een dessert, beide namen we de chocolademousse met sinaasappelroomijs. Leuk restaurant met niet al te hoge prijzen.

Hotel Restaurant Schierstee
Warfhuisterweg 17
9964 AX Wehe den Hoorn
Tel: 0595-577315


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat