Waddengenot in Pieterburen

Waddengenot - Pieterburen

Aan het begin van het Pieterpad en bij de zeehondencrèche Lenie ‘t Hart zat dit restaurant, waar we heerlijk hebben geluncht in een soort opkamer. Michel nam een pannenkoek met spek en zelf nam ik, omdat het toch al zo koud was, snert met roggebrood en spek. Heerlijk!

Restaurant Waddengenot
Hoofdstraat 93
9968 AB Pieterburen
Tel: 0595-528558


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel