ZK86 in Zoutkamp

ZK 86 - ZoutkampEven een paar dagen er tussen uit, daar hoort uiteten ook bij. Het werd restaurant ZK86 aan de haven in Zoutkamp. Michel nam vooraf de notenham met meloen en zelf nam ik een rundercarpaccio met bouquet salade en pijnboompitten. Als hoofdgerecht koos Michel voor stukjes runderhaas met gebakken spek, ui en champignons en ik nam in Beerenburg gestoofde sucade. Uiteraard ook een nagerecht genomen, Michel nam een coupe advocaat en ik de dame blanche. Lekker eten voor een leuke prijs!

Restaurant ZK86
Reitdiepskade 1A
9974 PJ Zoutkamp
Tel: 0595-402742


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat