ZK86 in Zoutkamp

ZK 86 - ZoutkampEven een paar dagen er tussen uit, daar hoort uiteten ook bij. Het werd restaurant ZK86 aan de haven in Zoutkamp. Michel nam vooraf de notenham met meloen en zelf nam ik een rundercarpaccio met bouquet salade en pijnboompitten. Als hoofdgerecht koos Michel voor stukjes runderhaas met gebakken spek, ui en champignons en ik nam in Beerenburg gestoofde sukade. Uiteraard ook een nagerecht genomen, Michel nam een coupe advocaat en ik de dame blanche. Lekker eten voor een leuke prijs!

Restaurant ZK86
Reitdiepskade 1A
9974 PJ Zoutkamp
Tel: 0595-402742


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel