Cupcakes met Hazelnootglazuur

Cupcakes met Hazelnootglazuur
Ingrediënten: 125 gram boter, 125 gram suiker, 2 eieren, 150 gram bloem, bakpoeder, zout, 20 gram kaneelsuiker, 1 bakje Ruf hazelnootglazuur,

Aantal cupcakes: 12

Verwarm de oven op 160 graden (hetelucht). Mix 125 gram boter met 125 gram suiker tot een zacht geheel. Voeg 2 geklutste eieren toe en mix goed door. Voeg 150 gram bloem, een beetje bakpoeder, een snuf zout en 20 gram kaneelsuiker toe. Meng tot je een goed beslag hebt. Doe 12 papieren cupcakes in een muffinvorm. Verdeel het beslag over de papieren cupcakes. Zet de muffinvorm ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes goed afkoelen. Verwarm het gesloten bakje hazelnoot glazuur in warm water zodat het vloeibaar wordt. Giet de Ruf hazelnootglazuur over de cupcakes en laat de glazuur hard worden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat