Noodles met Kip Zoet-Zuur

Noodles met Kip Zoet-Zuur
Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetlepels witte wijnazijn, 1 blik tomaatblokjes, 3 schijven ananas, 1 eetlepel suiker, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet in hete olie bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder en 2 eetlepels witte wijnazijn toe en roer goed door. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 3 in stukjes gesneden schijven ananas toe. Breng kort aan de kook, voeg 1 eetlepel suiker en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat