Noodles met Kip Zoet-Zuur

Noodles met Kip Zoet-Zuur

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, 1 rode paprika, 1 theelepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder, 2 eetlepels witte wijnazijn, 1 blik tomaatblokjes, 3 schijven ananas, 1 eetlepel suiker, 3 bosuien,

Aantal personen: 3

Bereid de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet in hete olie bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel sambal, Chinese vijfkruidenpoeder en 2 eetlepels witte wijnazijn toe en roer goed door. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 3 in stukjes gesneden schijven ananas toe. Breng kort aan de kook, voeg 1 eetlepel suiker en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel