Preitaart

preitaart

Ingrediënten: 2 flinke preien, zout, peper, 4 eieren, 1 kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’, vers bladerdeeg, 75 gram cashewnoten, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Snij 2 flinke preien in ringen en bak het in hete olie zacht. Breng op smaak met zout en peper. Laat de prei afkoelen. Mix 4 eieren met een kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Prik in de bodem gaatjes. Leg de prei op de bodem en vul de taart met het eimengsel, 75 gram grof gehakte cashewnoten en strooi er geraspte kaas over. Zet de preitaart ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel