Preitaart

preitaart
Ingrediënten: 2 flinke preien, zout, peper, 4 eieren, 1 kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’, vers bladerdeeg, 75 gram cashewnoten, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Snij 2 flinke preien in ringen en bak het in hete olie zacht. Breng op smaak met zout en peper. Laat de prei afkoelen. Mix 4 eieren met een kuipje Boursin Cuisine ‘Knoflook en fijne kruiden’. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met vers bladerdeeg. Prik in de bodem gaatjes. Leg de prei op de bodem en vul de taart met het eimengsel, 75 gram grof gehakte cashewnoten en strooi er geraspte kaas over. Zet de preitaart ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat