Bananen Cake

Bananen Cake

Ingrediënten: 4 bananen, 75 gram boter, 200 gram donkere basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 ei, 175 gram bloem, 1 theelepel bicarbonaat, snuf zout,

Verwarm de oven voor op 175 graden. Prak 4 bananen tot puree. Meng de bananen met 75 gram boter, 200 gram donkere basterdsuiker en 1 zakje vanillesuiker. Mix er 1 ei door. Spatel vervolgens 175 gram bloem, 1 theelepel bicarbonaat en een snuf zout door het beslag. Doe het beslag in een beboterde cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 60 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel