Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta
Ingrediƫnten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, zout, peper, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram ricotta, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 3

Rul 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries spinazie toe en laat dit warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het pizzadeeg op de bakplaat en smeer het deeg in met de tomatensaus uit de verpakking. Schep er vervolgens het spinazie-gehakt mengsel op. Strooi er 250 gram stukjes ricotta over en bestrooi met gedroogde Italiaanse kruiden. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat