Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Pizza met Gehakt, Spinazie en Ricotta

Ingrediënten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 200 gram spinazie, zout, peper, kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus, 250 gram ricotta, gedroogde Italiaanse kruiden,

Aantal personen: 3

Rul 150 gram gehakt los en bruin. Voeg 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg 200 gram diepvries spinazie toe en laat dit warm worden. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg het pizzadeeg op de bakplaat en smeer het deeg in met de tomatensaus uit de verpakking. Schep er vervolgens het spinazie-gehakt mengsel op. Strooi er 250 gram stukjes ricotta over en bestrooi met gedroogde Italiaanse kruiden. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel