Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Ingrediënten: noodles, 1 ui, 300 gram bieflapjes, 150 gram peultjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 400 ml bouillon, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden bieflapjes toe en roerbak tot het bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels balsamico azijn en 400 ml bouillon toe. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten pruttelen. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus en 4 in ringen gesneden bosuien toe en roer goed door. Serveer het geheel met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel