Noodles met Bieflapjes en Peultjes

Noodles met Bieflapjes en Peultjes
Ingrediƫnten: noodles, 1 ui, 300 gram bieflapjes, 150 gram peultjes, 2 eetlepels balsamico azijn, 400 ml bouillon, 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus, 4 bosuien,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui en roerbak tot de ui zacht is. Voeg 300 gram in reepjes gesneden bieflapjes toe en roerbak tot het bruin is. Voeg 150 gram peultjes toe en roerbak kort mee. Voeg vervolgens 2 eetlepels balsamico azijn en 400 ml bouillon toe. Laat het geheel 5 minuten doorkoken. Zet het vuur lager en laat het 10 minuten pruttelen. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels chilisaus en 4 in ringen gesneden bosuien toe en roer goed door. Serveer het geheel met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat