Gemarineerde Varkensfiletlapjes

Gemarineerde Varkensfiletlapjes
Ingrediƫnten: 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel ketjap asin, uienpoeder, 1 bouillonblokje, selderie, 2 varkensfiletlapjes,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 1 blikje tomatenpuree, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel ketjap asin en uienpoeder naar smaak. Verkruimel er een bouillonblokje boven en voeg naar eigen smaak selderie toe. Leg de varkensfiletlapjes in de marinade. Laat de varkensfiletlapjes minstens 2 uur marineren. Gril de varkensfiletlapjes aan beide zijde. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel