Kipsaté

kipsate

Ingrediënten: 2 kipfilets, knoflook, olie, ketjap manis, tomatenketchup, katenspek, rode paprika, rode ui,

Aantal personen: 3

Maak een marinade met knoflook, olie, ketjap manis en tomatenketchup. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets. Laat de marinade minstens 12 uur marineren. Omwikkel een aantal kipfiletblokjes met katenspek en rijg dit om en om met stukjes rode paprika en stukjes rode ui aan een satéstokje. Maak ook satéstokjes met kipfiletblokjes (zonder het katenspek), paprika en ui. Als er nog kipfilet over is maak je hier nog wat gewone kipsateetjes van. Grill de kipsaté’s op de grill. Lekker met nasi en bami, en serveer uiteraard met satésaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel