Kipsaté

kipsate
Ingrediënten: 2 kipfilets, knoflook, olie, ketjap manis, tomatenketchup, katenspek, rode paprika, rode ui,

Aantal personen: 3

Maak een marinade met knoflook, olie, ketjap manis en tomatenketchup. Marineer hierin 2 in blokjes gesneden kipfilets. Laat de marinade minstens 12 uur marineren. Omwikkel een aantal kipfiletblokjes met katenspek en rijg dit om en om met stukjes rode paprika en stukjes rode ui aan een satéstokje. Maak ook satéstokjes met kipfiletblokjes (zonder het katenspek), paprika en ui. Als er nog kipfilet over is maak je hier nog wat gewone kipsateetjes van. Grill de kipsaté’s op de grill. Lekker met nasi en bami, en serveer uiteraard met satésaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat