Penne met Broccoli en MonChou

Penne met Broccoli en MonChou

Ingrediënten: penne, zout, 1 broccoli stronk, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 gram MonChou, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon,

Aantal personen: 3

Kook de penne in kokend water met wat zout. Kook 1 in roosjes gesneden broccoli-stronk beetgaar. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode uien zacht zijn. Voeg de gekookte broccoliroosjes toe samen met 100 gram MonChou, 125 ml kookroom en 1 verkruimeld blokje groentenbouillon. Laat de MonChou smelten. Serveer met de penne. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>