Penne met Broccoli en MonChou

Penne met Broccoli en MonChou

Ingrediënten: penne, zout, 1 broccoli stronk, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 100 gram MonChou, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon,

Aantal personen: 3

Kook de penne in kokend water met wat zout. Kook 1 in roosjes gesneden broccoli-stronk beetgaar. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien en 1 fijngehakt teentje knoflook tot de rode uien zacht zijn. Voeg de gekookte broccoliroosjes toe samen met 100 gram MonChou, 125 ml kookroom en 1 verkruimeld blokje groentenbouillon. Laat de MonChou smelten. Serveer met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel