Noodles met Sugarsnaps en Worteltjes

Noodles met Sugarsnaps en Worteltjes

Ingrediënten: noodles, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel gemberpoeder, 200 gram sugarsnaps, 1 blikje worteltjes, 150 gram hamreepjes, 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 2 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel kaneel, zout,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 2 gesnipperde rode uien met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 1 theelepel gemberpoeder tot de rode uien zacht zijn. Voeg 200 gram sugarsnaps, 1 uitgelekt blikje worteltjes en 150 gram hamreepjes toe. Roerbak een paar minuten. Maak een saus van 5 eetlepels tomatenketchup, 3 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels Chinese vijfkruidenpoeder, 2 theelepels gemberpoeder, 1 theelepel kaneel en wat zout. Roer de noodles en de saus door de noodles en bak kort mee. Serveer eventueel met cashewnoten. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>