Focaccia Zongedroogde Tomaat, Rode Ui en Kaas

Focaccia Zongedroogde Tomaat, Rode Ui en Kaas

Ingrediënten: 1 focaccia, kaas, rode ui, zongedroogde tomaat,

Snij een focaccia open en beleg met plakjes kaas, een gesnipperde rode ui en stukjes zongedroogde tomaat. Leg de focaccia tussen de grillplaten van de Cuisinart en bak het een paar minuten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel