Pita Hamburger

Pita Hamburger

Ingrediënten: 2 hamburgers, ui, 2 pitabroodjes, tomaat, Cheddar kaas,

Aantal personen: 2

Bak 2 hamburgers met schijfjes ui tussen de grill. Snij 2 pitabroodjes open en leg de hamburgers met de ui erop, beleg de broodjes verder met plakjes tomaat en een plakje Cheddar kaas. Leg de broodjes nog even tussen de grill. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel