Pita Gehaktbal met Mozzarella

Pita Gehaktbal met Mozzarella
Ingrediënten: 2 voorgebraden gehaktballen, ui, 2 pitabroodjes, tomaat, mozzarella, basilicum,

Aantal personen: 2

Snij 2 voorgebraden gehaktballen in schijven. Leg de schijven gehaktbal samen met schijfjes ui tussen de grill. Snij 2 pitabroodjes open en leg de schijven gehaktbal en ui in de pitabroodjes. Doe er ook plakjes tomaat en mozzarella op en bestrooi met basilicum. Leg de pitabroodjes nog even tussen de grill. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel