Gestoofde Karbonades

Gestoofde Karbonades
Ingrediënten: 2 schouderkarbonades, zout, peper, 2 uien, 2 teentjes knoflook, tijm, 100 ml witte wijn, 300 ml runderbouillon, 2 plakjes ontbijtkoek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden (hetelucht). Bestrooi 2 schouderkarbonades met zout en peper. Bak de schouderkarbonades aan beide zijde bruin. Haal de schouderkarbonades uit de pan en houd even apart. Bak in de achtergebleven boter 2 in ringen gesneden ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 ml witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens 300 ml runderbouillon toe en breng het kort aan de kook. Verkruimel er 2 plakjes ontbijtkoek boven en roer even door. Leg de schouderkarbonades terug in de pan, leg de deksel op de pan en zet de stoofpan ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en sperziebonen. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat