Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco's met Gehakt en Champignons

Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 3 plakjes ham, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, shoarmakruiden, 200 gram champignons, 2 gegrilde paprika’s, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, zout,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 125 graden. Leg in elke tacoschelp 1/2 plakje ham. Leg de taco’s ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Breng het gehakt op smaak met shoarmakruiden. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons en 2 gesneden gegrilde paprika toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en 100 ml water toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout. Vul de taco’s met het gehakt-champignon mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel