Taco’s met Gehakt en Champignons

Taco's met Gehakt en Champignons
Ingrediënten: 6 tacoschelpen, 3 plakjes ham, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 250 gram gehakt, shoarmakruiden, 200 gram champignons, 2 gegrilde paprika’s, 1 blikje tomatenpuree, 100 ml water, zout,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 125 graden. Leg in elke tacoschelp 1/2 plakje ham. Leg de taco’s ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Breng het gehakt op smaak met shoarmakruiden. Voeg 200 gram in plakjes gesneden champignons en 2 gesneden gegrilde paprika toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree en 100 ml water toe. Warm het geheel goed door. Breng op smaak met zout. Vul de taco’s met het gehakt-champignon mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat