Macaroni met Doperwten en Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Tomatensaus
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 1 ui, 2 saucijzen, 300 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blik tomatenpuree, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot het zacht is. Haal het vel van 2 saucijzen, voeg het bij de ui en bak het worstvlees rul. Voeg als het worstvlees bruin is 300 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree en 1 bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel vervolgens op middelhoog vuur in 10 minuten gaar worden. Serveer met de macaroni en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel