Rijst met Spitskool en Gehakt

Rijst met Spitskool en Gehakt
Ingrediënten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gekruid gehakt, 1 scheutje worcestershiresaus, 3 eetlepels ketjap manis, 300 gram spitskool,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal in hete olie tot het zacht is. Voeg 200 gram gekruid gehakt toe en bak het bruin. Breng op smaak met een scheutje worcestershiresaus en 3 eetlepels ketjap manis. Voeg 300 gram gesneden spitskool toe en roerbak tot de spitskool zacht is. Serveer de spitskool met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel