Rijst met Spitskool en Gehakt

Rijst met Spitskool en Gehakt
Ingrediƫnten: rijst, 1 ui, 1 theelepel sambal, 200 gram gekruid gehakt, 1 scheutje worcestershiresaus, 3 eetlepels ketjap manis, 300 gram spitskool,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal in hete olie tot het zacht is. Voeg 200 gram gekruid gehakt toe en bak het bruin. Breng op smaak met een scheutje worcestershiresaus en 3 eetlepels ketjap manis. Voeg 300 gram gesneden spitskool toe en roerbak tot de spitskool zacht is. Serveer de spitskool met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat